C/Campoamor, 73 baix València 96 3257160 oficina@scitoedicions.org

Scito Edicions

Descriu – La revista més vital

Descriu és una revista en valencià configurada pels autors i autores, sense guiatge o planificació d’un comité. Són els lectors i lectores les que trien què prefereixen llegir. Ací trobaràs ressenyes de llibres, poesia, articles, relats, assaig, deliris… i molt més.

Vols escriure a Descriu?

Qualsevol persona pot compartir històries, poesies i assajos a Descriu.

Vols llegir a Descriu?

L’accès al web és totalment lliure, pots fer una recerca per les diferents seccions o seguir a algun autor concret que t’agrade.

Seccions

Històries per a tu: relats, microrelats, relats breus…diversos noms defineixen els escrits curts i de qualitat que els autors i autores publiquen lliurement dia a dia.

Emocions en vers: Poemes, rimes i versos en totes les variants del català que tenen el seu racó especial a Descriu.

Pensament i opinió: Reflexions sobre tots els imaginaris possibles realitzats des d’un punt de vista personal, prioritzant el respecte a tothom. Un espai on qualsevol persona pot expressar-se lliurement.

Comunitat: A Descriu els relats tenen cara i ulls, per això hem creat un espai per als autors i autores on poden compartir els relats a les xarxes socials, comentar-los, intercanviar opinions amb els lectors i lectores, i teixir i crear la seua pròpia audiència.

Sèries: Les sèries consisteixen en un conjunt d’articles publicats amb periodicitat i un cert nexe expressiu o temàtic d’un autor o autora que ha sigut convidat a fer una secció continua davant la seua activitat a la revista. Aquestos són originals i es publiquen per primera vegada a Descriu.

En l’actualitat les sèries que es poden seguir són:

  • Els senyals del territori (Germà García Belmonte)
  • De lectures i digestions (Carme Pinyana)
  • Pous de memòria (Joan Mascarell)
  • Calaix de sastressa (Jenni Rodà)