Joan Mascarell presenta el llibre ‘Pous de Memòria. Terrats a vora mar’

L’espai cultural La casa de la Paraula, de Fundació Baleària, en Dénia, va acollir ahir per la vesprada la presentació del llibre Pous de Memòria. Terrats a vora mar, de l’escriptor dianense Joan Mascarell. L’acte el va moderar Almudena Iglesias, coordinadora de l’editorial Scito Edicions, i la presentació va anar a càrrec de Joan Mascarell i Jovi Lozano-Seser, autor del pròleg del llibre, juntament amb dues amigues personals de l’escriptor, Lídia i Marisa.

Joan Mascarell (Dénia, 1971) és llicenciat en Filologia Catalana a la Universitat de València. A través dels seus textos transmet el seu amor per la llengua i la cultura, així com pels costums, les tradicions i el nostre llegat històric. És per això que compagina l’escriptura i la creació literària amb l’activitat docent com a professor de llengua i literatura d’ESO.

Amb aquest llibre, Mascarell es descobreix com a gran amant del Mediterrani i ens proposa una lectura fresca i apassionant de la terra on va nàixer, Dénia, espai protagonista de l’obra. Al llarg de 142 pàgines, el lector és testimoni d’un recull d’històries de distintes èpoques i d’una narrativa que camina entre la ficció i la realitat, amb personatges ben especials i espais físics que cobren vida.

Scito Edicions ha estat l’encarregada de publicar el llibre. És una editorial creada en 2017 que treballa en la divulgació científica i cultural, amb la publicació d’obres en anglès, castellà i català. L’editorial va nàixer a partir de Descriu, revista digital de relats breus, poesia i assaig, i el seu objectiu principal és la difusió de creacions literàries en llengua catalana i en les diferents varietats lingüístiques. És un projecte que forma part de Fundació Scito.

Des de Scito Edicions us convidem a submergir-vos en la lectura captivadora de Pous de Memòria i a estar atents a les properes novetats editorials que estem preparant!

Entrades Relacionades: