Scito Edicions assisteix per primera vegada a la 54a Fira del Llibre de València 2019 amb diverses presentacions

Scito Edicions assistirà per primera vegada a la 54a edició de la Fira del Llibre de València, que enguany es celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig al Jardí de Vivers. L’editorial ha programat diferents presentacions del seu catàleg d’autors en el marc del certamen i una primícia per al públic: el llibre homenatge al gran matemàtic Vicent Caselles.

La primera presentació serà Pous de memòria. Terrats a vora mar de Joan Mascarell el dia 26 d’abril a les 18:00h a la Sala Museu III. Una obra que convida a submergir-se en una lectura fresca i apassionant a través d’ambients mariners, personatges que deixen empremta i espais físics que cobren vida. Hi participaran l’autor juntament amb Paco Faus, i Almudena Iglesias com a representant de Scito Edicions.

El dia 30 d’abril es realitzaran dos presentacions. D’una banda, l’assaig Senyals del Territori. Un mapa del temps de Germà Garcia Belmonte serà a les 17.00h a la Sala Museu III, també a càrrec de l’autor i d’Almudena Iglesias. És una obra sobre com l’ésser humà s’ha relacionat amb la natura mediterrània al llarg dels anys. D’altra banda, la segona sessió de la vesprada, a la mateixa sala, serà a les 18:00h amb La Conjectura Canamel o el Sacrifici del Bateig del físic Juan Bisquert. Es tracta d’una obra protagonitzada per Nelo Canamel, un científic valencià que viatjarà a una civilització futura altament tecnificada. Una novel·la que combina ciència-ficció amb computació quàntica, viticultura i drogues psicodèliques. En la presentació hi participaran l’autor, Almudena Iglesias i J.M. Mulet, divulgador científic.

Ja en maig arribarà a la Fira el dia 1 a les 18:00h Ucronies. Història alternativa de Josep Aran, Adrián Hernán i quasi una trentena d’autors, en què també ha col·laborat el periodista Edu Almiñana. Un recull de relats sobre el que podria haver succeït i no va succeir. Històries paral·leles o alternatives a la història oficial, ucronies que canvien totalment el sentit de la humanitat, guerres que no es van guanyar, dictadors que no van morir i grans personatges desconeguts que són autèntics herois. La presentació tindrà lloc a Espai Obert I i hi assistiran Josep Aran (guanyador del concurs literari Ucronies), Edu Almiñana (prologuista del llibre), i Almudena Iglesias, així com alguns dels autors i autores dels relats.

Finalment, el dia 2 de maig a les 18:00h, a la Sala Museu III, es presentarà en primícia Vicent Caselles. Matemàtica i passió de diversos autors, Juan Bisquert (ed.). Un homenatge a Vicent Caselles (Gata de Gorgos, 1960-2013), una figura clau del coneixement matemàtic actual. En el llibre, diferents autors, entre els quals figuren familiars, amics, companys de professió i estudiants, repassen els punts centrals de les seues aportacions en diversos camps, des de la ciència matemàtica fins al processament d’imatges en televisió i cinema digital. En la presentació intervindran Juan Bisquert (l’editor), Pep Mulet (matemàtic i precursor de les jornades Caselles en Gata) i Carles Mulet (co-autor).

Scito Edicions treballa per posar en valor la literatura de qualitat en llengua catalana, el seu ús i les seues variants lingüístiques en tots els àmbits de la societat. Un dels instruments de difusió que empra és la revista digital Descriu on qualsevol persona pot donar forma a la seua creativitat en qualsevol gènere.

Els llibres del catàleg de Scito Edicions es podran adquirir en finalitzar la presentació, a la Carpa Central o a les casetes 73 i 74 de la Fira (estand Somnis de Paper). En cas de no poder assistir, els trobareu disponibles a Amazon o podeu demanar-los en la llibreria habitual. També podeu contactar amb l’equip editorial escrivint un e-mail a oficina@scitoedicions.org

Més informació sobre les activitats i els actes programats en la 54a Fira del Llibre de València: https://firallibre.com/agendaes/?lang=es

Col·lecció dels llibres de Scito Edicions (crèdit: Scito Edicions)

Entrades Relacionades: